Ervaringen

Regelmatig ontvangen we een (schriftelijke) reactie van nabestaanden op het verblijf van hun naaste in het hospice. Enkele fragmenten kunt u hieronder lezen.

(Uit een brief juli 2015) “Lieve mensen van het hospice, graag wil ik jullie bedanken voor de bijzondere tijd die mijn vriendin Ann bij jullie heeft mogen doorbrengen. Ze was vanaf het begin op haar gemak en genoot van de tuin, de rust en van jullie goede zorgen. Wat was het hospice een mooie plek voor de laatste weken van haar leven. Nogmaals veel dank voor de persoonlijke en warme zorg, met vriendelijke groet, Sylvia”

 

(Uit een brief sept 2011) “ … en dan heb ik meteen aan het hospice gedacht, waar mijn vader zo geweldig is verzorgd en in december 2002 is overleden, en waar ik die nacht ook door twee lieve vrouwen werd opgevangen.

Na bijna negen jaar heb ik nog altijd warme gevoelens over het hospice.”


(Uit een brief okt 2011) “Hartelijk dank voor het toesturen van het boekje en het kaartje van de herdenkingsbijeenkomst. Op het kaartje staat het precies zoals het was, en dit betekent voor mij dat de mensen in het Hospice heel goed kunnen luisteren.”


(Uit een schrijven 2011) “Ik ben vol bewondering voor wat jullie voor de gasten doen. Jullie verdienen een ster in de hemel. Dank jullie dat jullie zo goed voor mijn zus hebben gezorgd.”


(Uit een schrijven 2011)
“Bedankt voor deze mooie bijeenkomst maar nog meer voor de zorg van mijn vader en voor ons. Hoewel het overlijden van mijn lieve vader heel emotioneel en verdrietig was voelden wij ons gesteund en niet alleen. Het respect dat jullie toonden na het overlijden is mij erg bijgebleven en gaf mij troost. Het uitdragen was bijzonder. Jullie hebben een plek in mijn hart, ik heb zoveel waardering voor jullie.”