Het openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station Utrecht is het ongeveer 15 minuten lopen. U kunt ook de stadsbus nemen.

Stadsbus
Er rijden stadsbussen vanaf het centraal station over de Vleutenseweg (bus 19, 28, 37, 38 en 39; halte Hasebroekstraat, 400 m) en de Graadt van Roggeweg (bus 5, 7, 26, 27; halte Graadt van Roggeweg, 650 m)

Met de auto

NB: Tussen 6 juni en 12 augustus 2016 zijn er wegwerkzaamheden rondom het hospice, met de daarbij behorende wegomleggingen. Het hospice is wel bereikbaar, maar tussen 30 juni en 11 juli kan er niet voor de deur geparkeerd worden.

Voor de actuele stand van zaken klik hier

Vanuit het noorden

- A2 afslag 7 Centrum, Het Zand

- Volg borden richting ‘ centrum’
- U komt via de ‘gele brug’  bij Douwe Egberts Utrecht binnen, u rijdt op de Vleutenseweg
- Bij Majellaplein (net na de brug), tweede afslag rechts richting Oog in Al
- Direct de eerste straat links de Laan van Nieuw Guinea, deze gaat na de brug over in de Kanaalstraat
- Het hospice is naast de kerk

Vanuit het zuiden

- A2 afslag 8 Centrum
- Rechtsaf
- Op verkeersplein net over de brug richting Oog in Al
- U rijdt dan op de Joseph Haydnlaan, deze gaat over in de Lessinglaan
- Over de brug de eerste weg rechts de Laan van Nieuw Guinea, deze gaat na de brug over in de Kanaalstraat
- Het hospice is naast de kerk

Parkeren
In de buurt van het hospice is het betaald parkeren. Wij hebben beschikking over een aantal parkeerkaarten, u mag altijd even vragen of er op dat moment eentje vrij is.

Voor het adres in Google Maps klikt u op de link hieronder:

www.google.nl/maps/place