Het openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station Utrecht is het ongeveer 15 minuten lopen. U kunt ook de stadsbus nemen.

Stadsbus
Er rijden stadsbussen vanaf het centraal station over de Vleutenseweg (bus 19, 28, 37, 38 en 39; halte Hasebroekstraat, 400 m) en de Graadt van Roggeweg (bus 5, 7, 26, 27; halte Graadt van Roggeweg, 650 m)

Met de auto

Vanuit het noorden

- A2 afslag 7 Centrum, Het Zand

- Volg borden richting ‘ centrum’
- U komt via de ‘gele brug’  bij Douwe Egberts Utrecht binnen, u rijdt op de Vleutenseweg
- Bij Majellaplein (net na de brug), tweede afslag rechts richting Oog in Al
- Direct de eerste straat links de Laan van Nieuw Guinea, deze gaat na de brug over in de Kanaalstraat
- Het hospice is naast de kerk

Vanuit het zuiden

- A2 afslag 8 Centrum
- Rechtsaf
- Op verkeersplein net over de brug richting Oog in Al
- U rijdt dan op de Joseph Haydnlaan, deze gaat over in de Lessinglaan
- Over de brug de eerste weg rechts de Laan van Nieuw Guinea, deze gaat na de brug over in de Kanaalstraat
- Het hospice is naast de kerk

Zie ook: www.google.nl/maps/place

Parkeren
In de buurt van het hospice is het betaald parkeren. Wij hebben beschikking over een aantal parkeerkaarten, u mag altijd even vragen of er op dat moment eentje vrij is.